Over ANNAHOME

Eigenaresse Anneke Verwater opende in 2000 de deuren van ANNAHOME interieurs. Niet alleen de winkel op de Bankastraat in Den Haag, maar ook de persoonlijke service in woonadvies zorgde er door de jaren heen voor dat ANNAHOME interieurs uitgroeide tot een waar woonbegrip.

Van concept tot realisatie
ANNAHOME interieurs vertaalt uw woonwens in een uniek interieur dat bij u past. Samen met u beslissen op welke bank u straks zit en welke kroonluchter uw huis verlicht. Ook kunt u ervoor kiezen uw huis een fris behang te geven of nieuwe gordijnen op te laten hangen. ANNAHOME interieurs is specialist in de advisering van stoffen.
Van concept tot realisatie, ANNAHOME interieurs regelt het tot in de puntjes. Met haar brede netwerk en goede contacten met vaste vaklieden neemt zij de zorgen voor u uit handen. U kiest, ANNAHOME interieurs verzorgt.

Ruim aanbod
ANNAHOME interieurs heeft een uitgebreide collectie bekledings- en gordijnstoffen van onder andere Mulberry, Designer´s Guild, Osborne & Little, Zoffany, VANO, Romo, Rubelli, Pierre Frey, Etro en Ralph Lauren. Tevens verkoopt ANNAHOME interieurs meubels van verschillende merken (o.a. Marie’s Corner, Duresta, Ghyczy, JB Style, Van Buuren), kristallen kroonluchters, klassieke en moderne spiegels en Engels antieke tafels en (lade-)kasten. U vindt uw nieuwe interieur niet alleen in de winkel, maar ook kunt u kiezen uit het assortiment in de opslag van de winkel.

Hopelijk nodigt de website uit voor meer. Wij verwelkomen u graag in onze winkel in Den Haag!